love to YOGA

Retreat

Jaarlijks organiseren wij diverse retreats over de hele wereld samen met de Chi Academy uit Den Bosch.

Waar zijn deze retreats? En wat kan je verwachten?

  • IJsland; Dieper tot je zelf komen, leer bewuster ademhalen, omgaan met koudetraining en wat dit voor je gezondheid oplevert. Afgelopen retreat zijn wij in de ijskoude rivier achter onze accommodatie gesprongen in de stromende regen. Uiteraard hadden we even een chill moment nodig en dit hebben we in de Blue Lagoon gedaan.
  • Ibizia; Leer je lichaam beter kennen. Doormiddel van Yoga en Meditatie optimaliseer je de connectie tussen body & mind. Afgelopen retreat op Ibiza hebben we naast de dagelijkse Yoga sessies buiten bij het zwembad, ontzettend genoten van de uitjes naar allerlei stranden. Plus genoten van het heerlijke lokale eten.
  • Thailand; zie alle blogs. Kennismaken met de Thaise Vechtkunst en leven als een echte Muay Thai Warrior. De laatste trainingskamp hebben we naast Muay Thai kennis gemaakt met BJJ zonder Gi en hebben op tropische golven gesurft.
  • Nederland; ergens op een hutje op de hei in noble stilte mediteren, in stilte eten, soft flow yoga doen en vooral… stil zijn om juist te leren omgaan om in het NU te blijven en je niet te laten verleiden door stress uit het verleden of de toekomst. De eerste keer was geslaagd, zeker onze yoga nidra sessies en afgelopen keer in de Ardennen… genoten van de bijzondere omgeving en haar natuur.

Planning 2020 /2021

ONLINE
SILENCE SATURDAY RETREAT
19 december tot 16 januari

Doe je mee met onze groepsmeditatie online? Durf jij de tijd te nemen om komende 5 weken samen in retreat te gaan. Elke zaterdag gaan we samen online mediteren. 1 uur. In stilte, samen. Check het rooster om je aan te melden op onze Chi Academy Website https://www.chiacademy.nl


ARDENNEN (Meditatie en Mindfulness)
Een weekend in stilte. Tijd voor jezelf, tijd voor een innerlijke reis. Veel meditatie, stilte wandelingen, yoga nidra en mindfuloefeningen. Elke dag diverse ademhalingsoefeningen.


Vorig jaar Ardennen was zeer geslaagd. We hopen dat we begin volgend jaar dit retreat weer mogen herhalen.

ICELAND CANCELED (Xtreme Retreat)
Xtreme Retreat vol met dipsessies in de heerlijke ijskoude rivieren en lokale meren. Veel ademhalingsoefeningen en meditaties en SOUNDHEALING.


Wegens Covid 19 is het heel lastig om te reizen.
TO BE CONTINUED We hopen ergens in 2021 dit retreat te geven!

Thailand CANCELED (Muay Thai Trainingskamp)
Wegens Covid 19 is deze reis gecanceled door de gym waar we gaan trainen en de vliegmaatschappij.
We hopen dit uit te stellen naar 2021
10 daagse Trainingskamp, Muay Thai
Leef als een echte Thaise vechter onder het genot van een luxe resort met alle westerse voorzieningen.


Voor meer informatie, deelname of betalingen zie: https://www.chiacademy.nl/reizen/