love to YOGA

Retreat

Woman RECHARGE retraite.
17 september tot 19 september 2021.
Aankomst vrijdagmiddag en vertrek zondagmiddag.

Een lang weekend voor jezelf. Even tijd voor jou.
Tijd om op te laden. Tijd om te helen. Samen met nog een groep andere bijzondere dames waan jij je in een Welness-oord met een eigen privé sauna, privé zwembad en een mooie privé yoga ruimte. Op loopafstand van zee.

De open lucht zal je goed doen. De ruimte voelen en de ruimte durven te nemen!

BONUS: Er gaat een bekende Veganistische Chef kok mee! Haar eerste boek ligt deze maand al in de winkels!

We houden het intiem en bijzonder. Het maximaal aantal deelnemers voor deze retaite is 15 personen.

Voor meer informatie of aanmelden via info@lovetoyoga.nl

Planning 2022

  • IJsland; Dieper tot je zelf komen, leer bewuster ademhalen, omgaan met koudetraining en wat dit voor je gezondheid oplevert. Afgelopen retreat zijn wij in de ijskoude rivier achter onze accommodatie gesprongen in de stromende regen. Uiteraard hadden we even een chill moment nodig en dit hebben we in de Blue Lagoon gedaan.
  • Ibizia; Leer je lichaam beter kennen. Doormiddel van Yoga en Meditatie optimaliseer je de connectie tussen body & mind. Afgelopen retreat op Ibiza hebben we naast de dagelijkse Yoga sessies buiten bij het zwembad, ontzettend genoten van de uitjes naar allerlei stranden. Plus genoten van het heerlijke lokale eten.
  • Thailand; zie alle blogs. Kennismaken met de Thaise Vechtkunst en leven als een echte Muay Thai Warrior. De laatste trainingskamp hebben we naast Muay Thai kennis gemaakt met BJJ zonder Gi en hebben op tropische golven gesurft.
  • Nederland; ergens op een hutje op de hei in noble stilte mediteren, in stilte eten, soft flow yoga doen en vooral… stil zijn om juist te leren omgaan om in het NU te blijven en je niet te laten verleiden door stress uit het verleden of de toekomst. De eerste keer was geslaagd, zeker onze yoga nidra sessies en afgelopen keer in de Ardennen… genoten van de bijzondere omgeving en haar natuur.


Voor meer informatie, deelname of betalingen zie: https://www.chiacademy.nl/reizen/