love to YOGA

Retreat

REVIEUWS 

Patrizia: ♦♦♦♦♦
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Afgelopen weekend een Woman Retraite gehad. Het was echt top! Goed georganiseerd met veel lekker vegan food, yoga, foodworkshop, cacao ceremonie, soundhealing en het zingen van mantras. Het was een hele bijzondere ervaring. Ik raad elke vrouw aan om mee te gaan met de retraite van love to yoga. Je komt weer helemaal zen terug!
 
Ivonne: ♦♦♦♦♦
Heerlijk ontspannen weekend met overheerlijk eten. Heb genoten. Echt een aanrader!
 
Patty: ♦♦♦♦♦
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
 
 
 
 

Onze optimistische Planning voor 2022:

  • IJsland; Dieper tot je zelf komen, leer bewuster ademhalen, omgaan met koudetraining en wat dit voor je gezondheid oplevert. Afgelopen retreat zijn wij in de ijskoude rivier achter onze accommodatie gesprongen in de stromende regen. Uiteraard hadden we even een chill moment nodig en dit hebben we in de Blue Lagoon gedaan.
  • Ibiza; Leer je lichaam beter kennen. Doormiddel van Yoga en Meditatie optimaliseer je de connectie tussen body & mind. Afgelopen retreat op Ibiza hebben we naast de dagelijkse Yoga sessies buiten bij het zwembad, ontzettend genoten van de uitjes naar allerlei stranden. Plus genoten van het heerlijke lokale eten.
  • Thailand; zie alle blogs. Kennismaken met de Thaise Vechtkunst en leven als een echte Muay Thai Warrior. De laatste trainingskamp hebben we naast Muay Thai kennis gemaakt met BJJ zonder Gi en hebben op tropische golven gesurft.
  • Nederland; ergens op een hutje op de hei in noble stilte mediteren, in stilte eten, soft flow yoga doen en vooral… stil zijn om juist te leren omgaan om in het NU te blijven en je niet te laten verleiden door stress uit het verleden of de toekomst. De eerste keer was geslaagd, zeker onze yoga nidra sessies en afgelopen keer in de Ardennen… genoten van de bijzondere omgeving en haar natuur.
  • Mocht reizen alsnog niet toegankelijk zijn voor iedereen, houden we alle retreats ergens in Nederland. Stay Tuned and Stay Positive!

 

 

 

Voor andere reizen, zie: https://www.chiacademy.nl/reizen/