love to YOGA

Tarieven

Love to Yoga is onderdeel van de Chi Academy. Check onze hoofdpagina voor de meest actuele tarieven http://www.chiacademy.nl

Binnen jouw persoonlijk abonnement, sta je geregistreerd voor deelname aan bepaalde sporten op de gewenste dag(en), maar mocht je die dag nou net niet kunnen, dan is het zonde als je niet hebt kunnen sporten. Bij ons mag je dan deelnemen aan iedere andere les* naar keuze in die week. Dit betekent meer dan 15 verschillende sporten onder 1 dak. Uiteraard kun je gemiste lessen niet opsparen.

Losse lessen zijn via online les te reserveren voor €20,- per les.

Meer afwisseling?
Wil je een keertje van sport afwisselen of wijzigen binnen je abonnement, omdat je bijvoorbeeld meer actie wilt of juist meer rust, dan willen wij ook die gelegenheid bieden. Dus een keer een Yoga-vorm doen in plaats van Kickboksen en vice versa is ook mogelijk.

10-rittenkaart

10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden. Bij de 1e aanschaf is de eenmalige inschrijfgeld verwerkt (incl. korting). Bij een herhaal aankoop gelieve contact op te nemen voor de kortingscode.

10-rittenkaart is geldig 6 maanden na uitgifte. De inschrijfkosten bedragen €25,- per inschrijving (ook eenmalig van toepassing bij 10-rittenkaart).

Na aanschaf ontvang je de rittenkaart op de sportschool.

Voor de rittenkaart is het wenselijk om je voorafgaand de les per email (info@chiacademy) aan te melden, zodat wij op de hoogte zijn van je komst. Het is tevens noodzakelijk om de rittenkaart af te laten tekenen door de instructeur.