Wat zijn Magic Mushrooms?

Sinds duizenden jaren wordt er door meerdere volkeren over de wereld magische paddenstoelen gebruikt vanwege hun geestverruimende eigenschappen. Volgens bepaalde rituelen werden de psychedelica paddenstoelen gebruikt voor een spirituele ervaring of op deze manier kon met de goden en/of voorouders in contact komen. In Zuid-Amerika worden ze “Food of the Gods” genoemd.

Een Innerlijke Reis

Met Magic Mushrooms kun je een innerlijke reis beleven. Met een innerlijke reis bedoelt men dat je een reis naar binnen maakt. Naar binnen naar je diepste verlangens en naar binnen waar we vaak allerlei oude pijn, trauma’s, ongemakken en vervelende herinneringen weg hebben gestopt.

Doordat we deze goed hebben verstopt kan het zijn dat je het niet meer eens weet dat ze er waren. Maar deze gebeurtenissen en ervaringen worden wel energetisch ergens opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kan je op den duur klachten ervaren.

Heb je vaak van die onverklaarbare klachten, of lichamelijke klachten waar je overal en nergens voor bent geweest? Met alsnog weinig tot geen resultaat? Dit kan uiteindelijk ook weer invloed hebben op je mentale gesteldheid. Door samen te werken met Magic Mushrooms kun je voorbij je eigen ego en kom je in je onderbewustzijn. In je onderbewustzijn zitten trauma’s, pijn, emoties en denk- en gedragspatronen opgeslagen. Omdat je bewustzijn / je ego / je rationele denken je weerhoud van healing.

Wat is het verschil tussen een paddenstoel en truffel?

  • Paddenstoelen groeien boven de grond, truffels groeien onder de grond.
  • Beide bezitten ze psychoactieve verbindingen die je een psychedelische ervaring geven en een euforisch gevoel.
  • Zowel met paddenstoelen als met truffels kan je een innerlijke reis maken om bijzondere transformaties te maken.

Met een Truffel ceremonie ga je op reis doordat je vrijwillig in die Truffel Roller Coast stapt. Zoals een echte achtbaan kun je er niet ineens uitstappen wanneer de bocht te scherp is voor jou of wanneer je de afdaling heel stijl vindt.

En zo gaat dit ook in het echte leven. We lopen vaak weg van nare situaties.  Stoppen onze gevoelens weg en negeren we lichamelijke seintjes wanneer het lichaam ons iets wil vertellen.

Met deze Innerlijke reis, kan je eindelijk reflecteren op wat er nog vast zit.

Nu kan je gaan loslaten wat jou niet meer dient. Er ontstaat ineens ruimte voor rust.
Ontspanning, bevrijding van emoties, opnieuw genieten van de dag, meer energie en meer zin in nieuwe projecten.

 

Hoe ziet een Truffel Ceremonie eruit?

Truffels of paddenstoelen gebruiken tijdens een Ceremonie is vooral Therapeutisch bedoeld. Je komt dus niet om lekker te trippen onder begeleiding. Je meld je aan om aan jezelf te werken en bent bereid om samen te werken met het Plant Medicijn onder begeleiding.

De dag van de ceremonie is een vrije dag. Onze beide agenda’s zijn leeg. Zorg ook dat je die dag alle rust neemt om thuis bij te komen van je reis.

Alvorens een week van tevoren krijg je een voedingsadvies. Bepaalde voeding, alcohol en druggebruik worden afgeraden omdat deze je reis beïnvloeden. We stimuleren om alvast dagelijks een moment te creëren om met de ceremonie bezig te zijn. Intenties manifesteren om je reis zoveel mogelijk een verdieping te geven.

De dag zelf beginnen we altijd met een lege maag. Je kunt eventueel thuis wat kruidenthee of water drinken.
Je wilt dat de truffels zo goed mogelijk kan worden opgenomen door je lichaam.

Een ceremonie duurt 4-6 uur. Afhankelijk van de dosis die je die dag neemt kan je eerder uit de trip komen of zelfs wat later.
Dit wordt allemaal tijdens het intakegesprek besproken naar aanleiding van het intakeformulier.

Als je uit de reis komt, voel je je vaak nog een beetje in een soort van roes. We zetten een rustige aangename muziek aan voor de achtergrond. En je krijgt vers fruit en/of een soepje om alvast rustig met eten te starten.

Pas wanneer je voelt dat je weer helemaal wakker bent, mag je naar huis. Hier begint de reis echt. Het laten bezinken en voelen wat er allemaal tijdens de reis voorbij is gekomen. Je kunt alles mooi alles in je Journal bijhouden.

 

Wat kost een Truffel Ceremonie?

1-1 Truffel Ceremonie
€ 350, –

Truffel Ceremonie maximaal 8 deelnemers
€ 235, –

Eerste datum zaterdag 8 juni, 2024.
Aanmelden via onderstaande link:

RESERVEER HIER JE PLEK!

 

Duo Truffel Ceremonie
€ 500, –

Privé Groep Ceremonie
Op aanvraag.

Ben je benieuwd en wil jij een Innerlijke Reis beleven?

Neem contact op info@lovetoyoga.nl