Zit jij lang achter je bureau (vaak ook nog in een verkeerde houding), sta je lang voor je werk, heb je last van je rug? Of wil jij als (vecht)sporter/crossfitter/bodybuilder meer Power (kracht), balans, flexibiliteit en uithoudingsvermogen ontwikkelen, anders dan dat je dat tijdens je reguliere training doet, dan is deze les extra interessant voor jou.

Uiteraard is deze les ook interessant voor diegenen, die hun lenigheid, core, balans, souplesse willen ontwikkelen of verbeteren. En daarnaast ook aan hun ontspanning willen werken.

Ook in onze gewrichten kunnen zich afvalstoffen ophopen. Pilates zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de gewrichten zich verversen en onze gewrichten weer schoon en soepel worden. We voorkomen hierdoor verdere blessures en daarnaast kunnen zij sneller herstellen in geval van blessures.

Tijdens de Pilates les doen we diverse oefeningen, die we in controle uitvoeren. We trainen hierdoor ons uithoudingsvermogen, kracht, maken de spieren langer en gelijktijdig maken we ons lichaam flexibel. Door de diversiteit aan poses, werk je aan een betere balans.

Elke dinsdag 18:00 tot 19:00 en vrijdag van 09.00 tot 10.00.

 

Meld je nu aan voor een proefles: https://www.chiacademy.nl/proefles/