Nathalie Lam
Eigenaar Love to Yoga, Yoga docente, Holistic Coach, Personal Trainer, Soundhealer

 

◊ ALOHA ◊

Aloha is een woord die voor velen misschien wel bekend is als een groet. Een groet net zoals wij elkaar goedendag wensen. Maar wat betekent ALOHA nog meer?  

Het betekent; het vrolijk delen van levensenergie in het heden óf het leven vreugdig te delen. 

Zo sta ik ook in het leven. Tijdens mijn coachings sessies en groepslessen probeer ik hetgeen te delen wat mijn teachers mij hebben geleerd en wat ik persoonlijk /zakelijk heb mogen ervaren. Door vakkennis, levens wijsheid, opgedane ervaringen en allerlei belevingen te delen, zie ik als coach dat mensen weer bij hun ware ik komen. G

Voor iedereen is er een bepaalde manier om daar te komen. Bewegingstherapy, Soundhealing, Yoga, Fitness, Krachtsport, Wim Hof of Mindfulness. Ik heb altijd een open mind en begleid iedereen in zijn/haar ware kracht.

In de afgelopen jaren heb ik een mooie Yoga Tribe op gebouwd. Eerlijkheid, respect en liefde zijn voor onze Tribe de basis principes. Op deze manier kan iedereen zichzelf zijn, wat ik heel belangrijk vindt. We delen samen een plekje om in een veilige omgeving aan onszelf te mogen werken.

Ik verwelkom jou graag voor een proefles in onze studio.


 

 

Ryan Doran
Ashtanga en Vinyasa Yoga docent

De Asthanga Vinyasa Yoga methode op en van de mat, diep verbonden met mijn dagelijks leven. In de asanas ervaar ik Ashtanga als een fysiek krachtige en dynamische yoga die leidt tot een meditat in beweging.

Met de nodige uitdaging maat wel met de aandachtigheid en verbinding waar yoga bekend om staat. Ik beoefen daarnaast ook graag de ademhalingsoefeningen, meditatie, mantra’s de zelfstudie en de avond en ochtend rituelen (kriya’s).

Allemaal te herleiden als onderdeel van deze achtledige, ash betekend acht, yoga methode. Ik heb er veel vertrouwen in en baat bij. En deel dit met veel dankbaarheid, plezier, rust en compassie.

In mijn lessen zal je ervaren dat ik de nadruk leg op een diepe, gelijkmatige ademhaling die elke beweging voorgaat. ALs vanzelf bouw je tijdens de les een flow en innerlijke warmte op. Verder wil ik wil ik dat de lessen toegankelijk en veilig voor een ieder zijn. Oefening baart kunst.

Ik zie je op de mat!

Lohkah samastah sukhino bhavantu – may all being be happy and free.


Patrizia Serpe
Ashtanga Yoga docente
Vaste invaldocente Hatha Yoga en Ashtanga

 

 

In 2016 ben ik begonnen met soft yoga bij Love to Yoga en kreeg daar les van Nathalie. Mijn gezondheid, en energie was op dat moment erg slecht i.v.m. chronische ziekte. Na een jaar ben ik elke maandag avond de Hata yoga gaan doen en jaar daarna ben ik de Ashtanga yoga serie 1 gaan beoefenen.

Door yoga te beoefenen ben ik lichamelijk en mentaal bewuster geworden en heeft het mijn gezondheid bevorderd. Toen ik net aan yoga begon had ik nooit gedacht dat ik mij weer zo goed kon gaan voelen. Op de mat kom ik weer even tot rust en laat ik alles om mij heen los.

In 2020 ben ik begonnen met de teacher training voor de Ashtanga serie 2 en heb ik deze ook behaald. Sinds kort val ik ook in voor Nathalie en neem ik de Hata en Ashtanga lessen over, ook assisteer ik haar met de yoga lessen mocht dit nodig zijn. Zelf beoefen ik de Ashtanga yoga graag op de dinsdag ochtend en donderdag avond bij Love to Yoga. De dinsdag ochtend om 06.00 doe ik mijn eigen practice en dan is het voor mij vooral erg meditatief. Ik vind het fijn dat ik persoonlijk aandacht krijg en verder mijn houdingen kan verdiepen. Op de donderdag avond is het een klassikaal en vind ik het fijn om meer uitleg te krijgen.

Ik vind het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor iedereen. En dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Ik probeer aan mijn studenten te laten zien dat yoga voor elk lichaam is en het met bepaalde aanpassingen en props ook kan. Ik heb veel van Nathalie mogen leren en het heeft veel voor mij betekend. Ik hoop dat ik dit ook weer kan doorgeven aan mijn studenten.