love to YOGA

Docenten

Nathalie Lam
Yoga docente, Mindfulness coach, Personal Trainer

 

“ ALOHA”

Aloha is een woord die voor velen misschien wel bekend is als een groet. Een groet net zoals wij elkaar goedendag wensen. Maar wat betekent ALOHA nog meer?  

Het betekent het vrolijk delen van levensenergie in het heden of het leven vreugdig te delen. 

De reden dat ik dit met jullie deel, is om gelijk te delen hoe ik in het leven sta. Mijn yoga pad is in 2014 gestart waar ik veel kennis heb opgedaan over de diverse filosofieën, tradities, geloofsovertuigingen vanuit verschillende YOGA en MEDITATIE stijlen en teachers. 

Voor mij een mooie aanvulling en verruiming van hoe ik zelf in het leven sta. Met een openmind wil ik zoveel mogelijk meemaken en ervaren. Ik neem overal een stukje van mee wat voor mij prettig of logisch aanvoelt en probeer zoveel mogelijk zonder oordelen in het nu te blijven staan. 

Klinkt misschien vrij utopisch, maar het is een intentie die ik dagelijks voor mezelf inzet. 

En zo zijn mijn lessen ook. Ik probeer zoveel mogelijk met een openmind elke les weer als nieuw te zien, en ook onze studenten met openmind te coachen en te begeleiden. 

Ik ben trots dat ik na al die jaren kan zeggen, dat mijn Yoga Tribe deze energie met mij deelt. Iedereen is lief voor elkaar en behulpzaam. Mijn studenten helpen mijn yoga assistenten/collega’s, die mij weer helpen en ik help beide ook waar ik kan. We zijn echt een community.  

Ik hoop dat ik nog meer avonturen mag meemaken op het gebied van Meditatie, Yoga, Mindfulness, Martial Arts, reizen, mijn persoonlijke privéleven waarvan ik de kennis en wijsheid kan delen met onze community. 

 

Ik verwelkom jou graag voor een proefles in onze studio! 

 

“May all beings be happy and free” 

 

 

Ryan Doran
Ashtanga en Vinyasa Yoga docent

De Asthanga Vinyasa Yoga methode op en van de mat, diep verbonden met mijn dagelijks leven. In de asanas ervaar ik Ashtanga als een fysiek krachtige en dynamische yoga die leidt tot een meditat in beweging.

Met de nodige uitdaging maat wel met de aandachtigheid en verbinding waar yoga bekend om staat. Ik beoefen daarnaast ook graag de ademhalingsoefeningen, meditatie, mantra’s de zelfstudie en de avond en ochtend rituelen (kriya’s).

Allemaal te herleiden als onderdeel van deze achtledige, ash betekend acht, yoga methode. Ik heb er veel vertrouwen in en baat bij. En deel dit met veel dankbaarheid, plezier, rust en compassie.

In mijn lessen zal je ervaren dat ik de nadruk leg op een diepe, gelijkmatige ademhaling die elke beweging voorgaat. ALs vanzelf bouw je tijdens de les een flow en innerlijke warmte op. Verder wil ik wil ik dat de lessen toegankelijk en veilig voor een ieder zijn. Oefening baart kunst.

Ik zie je op de mat!

Lohkah samastah sukhino bhavantu – may all being be happy and free.