Blog

TRAVEL, FOOD and LIFESTYLE

Ik heb eindelijk de allerleukste baan!
In deze baan mag ik mijn passies delen en kan ik mensen coachen.
Via deze blog wil ik iedereen op de hoogte houden van allerlei ervaringen op het gebied van diverse sporten, meditatie, reizen, voeding en levensstijl.

Na de Yogales trakteer ik onze yogi’s op een heerlijke verse kruidenthee. Ik kreeg het verzoek deze recepten te delen en had een ingeving;
“waarom niet gelijk viraal”! Nu tijdens de Lockdown periode heb ik deze passie uitgebreid en op Instagram een account love_to_Vegan_Raw_Keto aangemaakt waar ik recepten en producten deel welke veganistisch, plantaardig en ketogenisch verantwoord zijn. https://www.instagram.com/love_to_vegan_keto/


Gezien ik nu jarenlang bezig ben met wat is de juiste voeding voor mezelf is dit een logische stap. Plus voor mijn job mag ik de hele wereld rondreizen en maak ik soms bijzondere situaties welke ik hier met jullie deel.
Don’t judge, just LOVE!

Laat je inspireren, motiveren en/of enthousiasmeren om deel te nemen aan onze LOVE TO YOGA Tribe. Ga vandaag aan de slag in je keuken, begin met sporten of nog beter… Get the Yoga lifestyle (^^,).