Family, Health - food, Knowledge, Spiritual

Quarantaine Wisdom

 

Zelfreflectie gaat vanzelf als je 24/7 binnen zit. 

De wereld buiten die gewoon doorgaat;

>>Ons huidige landje waar regels bizar snel wet kunnen worden, maar waar dit blijkbaar ook ineens zo kan verdwijnen… Harry Potter kan er wat van leren van al dat politieke heen en weer ge-abracadabra <<.

Jouw eigen wereld die ineens heel klein is.

– Persoonlijke reflectie

– Zakelijke reflectie

Ik ben dankbaar dat ik even rust moest nemen… als ondernemer ben ik volgens sommige redelijk hard gegaan in een korte tijd. Vooral fysiek in mijn bedrijf. Alles op social media is maar een glitch van real-life.

Thuis, hoe heerlijk om zoveel tijd door te mogen brengen met The Kid. Samen uitzieken, huiswerk maken, schoonmaken, stomme series kijken, samen wakker worden en intenties zetten voor de dag en voordat we gaan slapen even dankbaarheid uitspreken om zo samen de dag af te sluiten. 

#blessing

>>Blessings is ook koorts, rillingen en spierpijnjes, alhoewel vrij mild, maar alsnog niet ‘Plazantig’. Wat is het menselijke lichaam toch een geweldig staaltje hightech die zichzelf kan genezen. >>


2022

Laten we doorgaan met shinen. Iedereen helpen die aan zichzelf wilt werken. Retraites, Personal Coaching, Holistic Coaching plus gewoon aanwezig zijn voor de klas.

Lekker verder gaan koken met vrienden en zelf nieuwe vegan Asian gerechten verzinnen en uitproberen. RawFood Summer komt er ook weer aan, stay tuned!

Bijscholing met allerlei nieuwe projecten om een volwaardige teacher te blijven.

#foreverstudent

En reizen. Hopelijk dit jaar op avontuur met het gezin. Japan zit er nog niet in voor de mannen… dus laten we weer met zijn allen de backpacks van de zolder halen en kijken waar het ons brengt…

 

Quarantaine22 is Qtime22

You may also like...

Popular Articles...