Mantra’s zingen en Soundhealing

Wegens Lockdown even uitgesteld maar Zondag 20 februari is het zover.

Aanvang 18.45

 

Tijdens deze workshop leer je jouw stem op een hele andere manier te gebruiken.

Ademhalingsoefeningen, het opwarmen van de stembanden en het stretchen van ons bovenlichaam en de longen. Vervolgens gaan we samen mantras chanten en krijg je uitleg waarom deze vaak in het Sanskriet zijn.

Doordat we een mantra chanten, kanaliseren we de chemische samenstelling van onze lichaam en geest welke onevenwichtigheden in de hersenhelften verminderd en weer beter kan reguleren. Dit heeft een positieve bijdrage aan het vermindering van negatieve emoties en bokkades.

 

Door middel van mantras herhalen en chanten word het zenuwstelsel in evenwicht gebracht. Dit heeft weer gelijk een positieve bijdrage aan chronische stress en spanning waar  veel mensen met kampen in hun hypergestimuleerde levensstijl van vandaag. En door het endocriene systeem in evenwicht te brengen, normaliseert het chanten van een mantra de hormoonproductie, die onze stemmingen en algeheel gevoel van welzijn in evenwicht brengt.

 

We starten de avond om 19.00 en het duurt tot ongeveer 22.00.
We sluiten de workshop af met een heerlijke SOUNDHEALING meditatie.
Voor diegene die willen is er verse kruidenthee met lekkere Vegan snacks.

 

Aanvang 19.00

 

Meld je aan via onderstaande link:

https://www.lovetoyoga.nl/product/worskhop-mantras/