~~SoundHealing~~

 

 

“A person does not hear sound only through the ears; he hears sound through every pore of the body. It permeates the entire being, and according to its particular influence, either slows or quickens the rhythm of the blood circulation; it either awakens or soothes the nervous system” 

~ Hazrat Inayat Khan~

Dit terugkerend event is speciaal voor diegene die op een toegankelijke manier willen genieten van meditatie. Het is ook voor diegene die het lastig vinden om te mediteren. Voor deze meditatie hoe je alleen maar liggend te ontspannen en heel bewust aanwezig te zijn. Kom met een OPEN MIND. Op deze manier kan iedereen onder het genot van diverse klanken van allerlei instrumenten en zang geheel ontspannen fysiek en mentaal.

Ons lichaam bestaat voor zeker 70% uit water en het is wetenschappelijk bewezen dat klanken een helend en positief effect heeft op water.

Nieuwgierig wat dit voor jou betekend? Schroom niet en neem contact op voor meer informatie.

Open your heart for Sounds & Healing