Geen categorie

The Full Yogi Breath

Welkom op deze pagina. Fijn dat je interesse hebt om aan je gezondheid te werken door middel van puur ademhalen.

We hebben speciaal een fragment uit onze ademhaling cursus gekozen zodat jij alvast een kennismaking kunt krijgen.

Wat is THE FULL YOGI BREATH?

Full Yogic Breath is een diep uitgebalanceerde ademhalingsoefening. Deze oefening staat soms bekend als driedelige ademhaling. Dit komt omdat je met deze Pranayama drie verschillende delen van de romp gebruikt. Van nature worden alle drie de lobben van de longen gebruikt. Groot voordeel voor de vitale organen, welke gemakkelijk kunnen stagneren, vernauwen of beladen raken met emotionele en fysieke spanning wanneer we stress ervaren. Volle en Bewuste Ademhaling verlicht stress, verfrist de geest en activeert het parasympathische zenuwstelsel, wat een kalmere, meer gebalanceerde algehele staat bevordert.

Het helpt ook om ongezonde ademhalingspatronen te corrigeren. Deze ademhalingsoefening (Pranayama) kan op elk moment worden gebruikt, maar het is vooral gunstig als hij elke dag vijf tot vijftien minuten intensief wordt beoefend – bij voorkeur op een lege maag.

Ik wens jou heel veel gezondheid!

Mocht je vragen of interesse hebben in één van onze lessen of cursussen stuur een email naar info@lovetoyoga.nl

NAMASTÉ

You may also like...

Popular Articles...