Cursus Meditatie

RUST. ZEN. STIL ZITTEN. ONTSPANNEN.

Dit verwacht je allemaal met meditatie. Maar wist je dat door meditatie je JUIST bewust word hoe onrustig je kunt zijn? Dat je misschien helemaal niet kan stil zitten? En dat je moeite hebt om te ontspannen?

Als je rust, zen, stil zitten en ontspannen verlangt weet dan wat er kan gebeuren als je begint. Precies het tegenovergestelde en na veel oefenen komt inderdaad wat iedereen verwacht.

Mediteren is ontstaan uit Mindfulness wat betekend bewust zijn van het NU. “BE IN THE NOW “. Nu is de enige realiteit op dit moment met jouw lichaam, mindset en ademhaling.

Dat ben jij, met alle gedachtes en gevoelens. Het puur waarnemen van je lichaam en het accepteren dat je eenmaal altijd gedachtes en gevoelens hebt. Het gaat erom dat je bewust kiest waar je alle aandacht naar toe brengt.

In deze cursus leer jij de basis om te beginnen met mediteren. Direct in onze introductie starten we met een oefening.

Tijdens de 4 lessen leer je jouw bewustzijn in het NU te brengen. Je krijgt kennis over mindfulness en leert meer over je eigen lichaam. Met de verschillende oefeningen en technieken, kan jij na les 4 echt beginnen met mediteren.

Deze cursus is een perfecte opvolging van onze cursus ademhaling. Echter zijn ze beide, los van elkaar, toegankelijk voor ieder die interesse heeft.

Het enige wat je nodig hebt, is een ruimte om ongestoord te oefenen. Zolang jij kan zitten met een rechte rug; op een stoel, op een meditatiekussen of op je knieën. 

Kijk op onze hoofdpagina Chi Academy voor de cursus https://www.chiacademy.nl/online-cursussen/

Neem gerust contact op voor vragen via info@lovetoyoga.nl