Namasté

Welkom bij Love to Yoga.

Dit is een studio voor iedereen die zich wil verdiepen in een gezonde geest en gezond lichaam. YOGA betekend veel meer dan alleen verschillende yoga poses. Yoga is een levensstijl.

OPEN MINDED.
Onze filosofie is dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Wij bieden ruimte en vrijheid om bij ons in de studio te werken aan je eigen persoonlijke doelstellingen. Zonder voor oordelen voor elkaar en voor jezelf. Wij vinden het belangrijk dat je samen als groep of als individu een prettige omgeving creëert waarin je je kan bewegen.

BALANS.
Doormiddel van meditatieoefeningen, yogahoudingen en ademhalingstechnieken wordt je mindset gekalmeerd. Je lichaam bouwt flexibiliteit, kracht en conditie op. Hierdoor krijg je een betere bewustwording van zowel je geestelijke als je lichamelijke toestand en kom je in het geheel beter in balans.

FOCUS.
Met een totale mindset & body die meer in balans is, streven wij ernaar dat je hiermee ook een betere focus opbouwt. Je neemt alles stap voor stap tot je uiteindelijk bij je persoonlijke doel bent. Door de coaching en begeleiding leer je dat de reis net zo belangrijk is naar je doel als het daadwerkelijke doel.

Kom gerust een keer langs om de sfeer te proeven en vraag een proefles aan voor een van onze lessen.

Namaskar,
Love to Yoga.